Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

Asken brändes
Askan lades i asken
och blev till näring
för kommande askar.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-20 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver!
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Kul ordlek med bra innehåll...
2015-03-21

  Ingrid Trolle
En mycket fin
metafor. Bravo
2015-03-20

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så svårt
och lätt att
tänka
utanför boxen
kan det vara
2015-03-20

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så svårt
och lätt att
tänka
utanför boxen
kan det vara
2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
O, så fint!
2015-03-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skulle allt
ta varas på
förfaras med
för nästa led!
Så gott besked!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP