Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. FB


Du är ...

 

 

 

 

de lilla fina vårblommorna

vid livets vägar

min galna gnistan

mitt allt

Jag Älskar Dig!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-23 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...orden lyser upp...
2015-03-26

  Ingrid Trolle
En underbar
kärleksförklaring
Varm och öm
2015-03-24

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig kärleksförklaring
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar kärlekshyllning du skrivit!
2015-03-23

  M M Mannheim VIP
Och vi älskar dina fina rader som är skrivna med en sådan inlevelse och känsla.
2015-03-23

    ej medlem längre
Blir varm när jag läser din kärlekshyllning.
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2015-03-23

  Lars Hedlin
Wow en underbar känsla som slår allt :)
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One