Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation

Kärlek är en fusion av tidsintervall som

sakteligen vibrerar ut från fingertopparna.

Ut mot en nyfunnen hand. En hand som din...

 

Älskog är flera ögonblick av brinnande lust.

Lusten att förföra din lena lekamen med fingertoppar

som innerligt smeker fram de älskliga tonerna

utur de vackra läppar som pryder din mun.

 

Vänskap är ett förtroligt samspel

mellan hjärna och hjärta.

 

Mellan dig och mig!

 

Låt oss bli berörda av varandras sinnen.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren