Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Liten vän

Litens
gladskratt

Inför
vännens
existens

klingar
kristallklart

som sträng
av solens
tunnaste
klädstrecksstråle

i blind
doft

av D-vitamin

varje
förnuftets
hinna

kollapsar

varje 
klokskap
vädras
i tyst vind

hängs
att torrtorka

i fuktig
blick

barnets
rosade
kärleks kind




Fri vers av Petter Wingren
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-21 21:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och respektfullt om liten människa.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren