Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens tankar simmar dåligt

Jag tar en kall dusch
Smörjer in mig med tvål
Från Indien
Funderar på innehållet
Släpper det
Han kan väl inte ha gett mig
En miljöovänlig tvål
Men tänk om
Blir världen en bättre plats
Om jag tänker mer på miljön
Kanske
Ångesten hägrar
Det är natt - och
Tankarna simmar dåligt




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 465 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-22 01:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-05-23

  Lars Hedlin
Bra i känsla och i utförande! Gillar texten!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia