Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Gissel i kvadrat [haiku]

 

 

Inskränkt i låda

håller hårt på trygga mått

i sin egna grav

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-22 16:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt
2015-03-23

    ej medlem längre
Instängt och bundet..
Fin haiku.
2015-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Verkar trångt och olustigt!
2015-03-22

  MieMo
Min datorklocka är bara 16.39 men din dikt publicerades 16.42. Börjar jag bli synsk eller nåt?
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP