Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie <3


Älskad

I dina ögon såg jag smärtans vals.

Det lockade mig och villigt jag klev in!

 

Eggen mot strupen likt en sorgbunden

och så stiligt färggrann bedrövelse.

 

I djupet av dina ögon dansade Du,

dansade Jag, en sorgsen wienervals.

 

Ditt mörker älskade jag!

Din sorgsna blick älskar jag än.

 

I din bedrövliga förbannelse

är jag fastbunden, likt Kär

är fjättrad till Lek.

 

En dödlig romans!

 

Som slutade med handen

så vackert runt strupen.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren