Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Verklig

Lova mig
att inte
berätta
det otäcka

för jag
förstår
att det
kan hända

och barn
ska vara
barn

ibland
önskar
jag mig
tillbaka

till 
den tid
då jag inte
visste

barn
ska inte
ha oro
i magen

sa barnet
som ensam
höll helig
den sanning

att barn
måste
skyddas

mot
stora
delar

av
verkligheten

för att
våga vara
verklig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 20:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig sanning tecknar din penna i berörande dikt.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren