Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Operera

Kan någon
operera bort
det onda

nu
genast

med känslig
skalpell
och stadig
hand

ska det
väl inte

vara
så omöjligt

för
det är
väl inte

viljan
som
saknas




Fri vers av Petter Wingren
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 21:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Viljor saknas både kroppsligt och själsligt, sett ur min verklighet. Du belyser detta bra i din dikt.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren