Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My own picture


Vårtecken ...

 

 

 

 

 

Naturens skatt

kom

lägg ditt ängsliga väsen

här bredvid

låt tanken hela

omfamna dig

så vi kan kurera oss

mot världen




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-23 14:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om tanken på att naturen kan kurera oss mot världen...det känns gott...
2015-03-26

  Lars Hedlin
Man riktigt känner värmen :)
2015-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar vårpoesi!
2015-03-23

  M M Mannheim VIP
Härligt att få möta "Naturens krafter"genom din poesi!
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One