Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Små skälvande själar ...

 

 

 

 

Står emot kyla

visar styrka

levande läxa

till dig, ynkliga lilla människa

gnäller högt

för en liten miserabel sak!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-23 16:18



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bild och dikt tillsammans och passar bra just idag när det snöregnar blä-blä-hutter-hutter penséerna läxar upp mig minsann - fint grepp!
2015-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Bra läxa du ger oss...något att verkligen tänka på...
2015-03-26

    ej medlem längre
Härligt fint fångat!
2015-03-24

  Teresia Ridell
Svidande bra!
2015-03-24

  Lars Hedlin
JA bra ut med et..GILLAS!
2015-03-24

  Angel of love
En underbar dikt.
2015-03-24

    AgnesKenshin
mkt tänkvärda ord! (ja, varför gnäller man för, egentligen???)
2015-03-24

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbart beskrivet och skrivet! Om inte Penséen-bilden var med här så skulle man tolka den helt fel? Och tro
att det handler om en Annan människa..
Men nu är det ju inte så.. Så, man får sig en "läxa".. Tack!!
KB
2015-03-24

  M M Mannheim VIP
Du skriver så njutbart med få ord.
2015-03-23

  Ljusletaren
Fin bild och sant sagt/kram
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Så tålmodiga borde vi vara, som penséen.
2015-03-23

  KYREUS of Sweden
Motiverad
mäktig
mission.

Underbar dikt
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One