Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Dina rödgråtna ögon
din darrande mun
armarna som krampaktig kramar din kropp
och blicken som aldrig finner ro
säger tusen gånger mer
än de ord som kommer ur din mun.
För jag vet och jag ser och jag förstår
och du behöver inte längre
gömma undan dina känslor.
Ditt sinne är en labyrint med låsta dörrar
men jag ska hitta varje väg
och låsa upp varenda dörr.




Fri vers av poemwriter
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-23 20:24



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart fångat!
2015-08-02

  RitaBrunner
Gillar hur du "talar" fram budskapet i texten. Det flyter som en vårbäck :)
2015-03-27

  dubbelve
Rysningar. Tycker om ditt sätt att skriva. Enkla okomplicerade meningar som bildar starka känslor. Bravo!
2015-03-26

  Carina Bendix
Herregud, vad bra du skriver. Det berör mig djupt.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter