Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek är blickar, även tänkta blickar. man tänker på den man vill se i ögonen och bara smälta ihop med.


Vågorna


alla kvällarna
för längesen
du somnade
till hav

men än skymtar vågorna
i dina ögon
& dom slår in i mina
slår & slår &
slår in i mig
slår glitter in i mig




Fri vers av ash
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-04-13 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash