Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnar mig


röstar västerut
lugnar mig med kullersten
och på andra sidan gatan
har farornas konung
klättrat uppför fasaden
upp och ner




Fri vers av ash
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash