Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalkan


gregorius red mig
& natten
svalkan drömde
fram dimman
fågelsången
vårdag sänker sig
sakta, sakta svävar
skuggorna
sönder




Fri vers av ash
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-05-10 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash