Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttade


tysta och slagna
i damm och berg
en liten stund av ingenting
är allt jag somnar om
allt dina rörelser
somnar om




Fri vers av ash
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-01-04 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash