Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/framtid


s v i d a n d e - KRITIK
























han älskade


kritik;




också den som sved




hans ambition var


att lyssna och lära





hans ambition var



att gå vidare,



och att försöka förstå




alla slags medmänniskor,



även de fåkunniga




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-24 11:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra knorr i sista raden. Den vänder på hela texten.
2015-03-25

  bittemi VIP
En utvecklande väg att gå. Men inte lätt.
2015-03-25

    Lena Söderkvist VIP
Att lyckas med det är fruktansvärt svårt. Intressanta rader.
2015-03-25

  walborg
förutsättningen är en välgrundad identitet
2015-03-24

  Night Soul Woman
:) Som Hjärnor i näringslösning
http://sv.wikipedia.org/wiki/Hj%C3%A4rnor_i_n%C3%A4ringsl%C3%B6sning

2015-03-24

    ej medlem längre
Känns klokt och modigt. Det är med kritik som med medicin.. den som smakar mest besk.. gör mest nytta.. De tre sista raderna pekar på en utmaning. Tänker på det ibland när jag lyssnar på Ring P1. Vissa där har svårt att uttrycka sig klart.. men kan ha något viktigt att meddela ändå.

2015-03-24

  Ingrid Trolle
En vacker själs ande
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden