Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Limit-less....


* * * Immaculate


























You can never


"measure"



LOVE



with mortal things.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 565 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-24 16:29



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
störst av allt är kärleken
2015-08-04

  Alva Johnsson VIP

Är det kanske själva livet vi älskar?
I en människa, i ett djur, i en blomma.
Livet som vi människor inte kan skapa själv
trots allt vårt tekniska kunnande.
2015-03-25

    ej medlem längre
så sant :)
2015-03-25

  walborg
Obefläckad kärlek
2015-03-24

  Yrre VIP
Yupp sant så det förslår!
2015-03-24

    ej medlem längre
Ett sådant där ord som vi använder ofta och egentligen vet vad det betyder.... ända tills vi ombeds definiera ordet.
2015-03-24

    ej medlem längre
Nej det går inte, bra skrivet!
2015-03-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Då om man vill ”mäta” kärlek måste man vara Obefläckad som solen. Resten är bara komplimanger/bra denna!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden