Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Internet


To achieve success

 

 

 

 

 

I promise myself

to progress

to learn

to become

all I can be!




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-25 14:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra. Då behöver du inte ångra dig,
för då har du gjort ditt bästa.
2015-03-26

  Lars Hedlin
Yes and so can the jorney of life relly proceed!
2015-03-26

  Teresia Ridell
Starkt och bra !
2015-03-26

    ej medlem längre
Ett starkt recept att följa!
2015-03-25

  Marita Ohlquist VIP
O, vad bra!
Så borde man tänka varje morgon man vaknar.
2015-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Very nice thoughts and promises!
2015-03-25

  M M Mannheim VIP
Yes, that's my girl!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One