Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du äR föR brA

mmmmm
kanske man inte kan vara
fast ändå
jag är också bra
jättebra tro inget annat
men
på ett helt annat sätt
vuxen
fast kommer aldrig bli det på ditt sätt
strävar och tänker på ett sätt som du aldrig kommer göra
"går igång" på saker som inte passar in i ditt liv
ser helt enkelt livet på ett helt annat sätt viket betyder att vi lever i olika sanningar
ingen har rätt
ingen har heller fel
bara väldigt olika
vi får vara det
var vi däremot inte får är håna jaga döma förakta slå skjuta och ha ihjäl varann för det

gillar att vi kan skriva tycka och uttrycka det vi vill
absolut
men FÖR FAN tänk innan lite grann
alla är vi människor som skriver tycker och tänker
djur gör
och så länge vi ska anse vi är djurens överhuvuden så kanske vi borde tänka snäppet längre




Fri vers av kråkan VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-25 23:59



Bookmark and Share


  aol
Mycket klokt fint skrivet alla bör läsa denna text,
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP