Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Unikt

Varje nu unikt
varje blomma varje lem
utan kopia




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-26 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren