Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Manikyr

Tiggare
är skit under
naglarna

på den
svenska
samhällskroppen

ofräscht 

tecken
på att Sverige
mår dåligt

usch

lite
manikyr

och vi kan
återigen
stolt
visa upp oss

peta bort
skiten

helt enkelt

för enkelt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-26 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren