Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En allkonstnär ut i fingerspetsarna

Hon väntar in Honom

så att Han själv får bekänna färg

Hon inser att Han är en allkonstnär

uti fingerspetsarna...

Han använder hela färgpaletten

men tiden är till Hennes fördel liksom åldern

för Hon vet att om Han blandar i svart

så blir Hans färger aldrig klara

tålmodigt väntar Hon in Honom

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-26 20:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text! :)
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP