Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Reflection

 

 

 

 

 

 

Brilliant mirroring

the puddle is transparent

trigger blurry thoughts

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-27 09:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin
2015-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Very nice haiku and Picture!
2015-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
2015-03-27

    ej medlem längre
Små ordkorn som säger så mycket.
2015-03-27

  Lars Hedlin
In The perception in howe we se ouerselfs,,,,Very nicesly written :)
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One