Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhinder

Planerat besök;
planer plötsligt ändrade

- modershjärtegråt




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-27 16:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Allmängiltigt tema.
2015-03-28

  ULJO
Ett berörande tema för en haiku
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP