Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ingen poet

ingen åldersnoja men jag har fyllt 25
min tonårskärlek ligger i kläm
en tår på min kind, vad gör jag här
Ett öga stirrar
så många drömmar kvalar än
jag hoppas hon väntar så långt här ifrån
det får mig att längta på nästa år
då är allt förbi i denna jävliga värld
som jag snurrar i fan vad
jag är kär
jag är ingen poet
det har jag aldrig sagt
jag bara fastnar här när jag mår kasst
jag vill säga nåt mer
men det slutar här




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-28 05:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är 55 och poet.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut