Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härlig lördag.

Morgonen möts av
blekvit sol.
Den kikar fram lite försiktigt
men strax skingras molnen.
Efter snöig fredag
väntar strålande lördag.
Nu ska matsäck göras
sen ut på vårvinter is.
Pimpla i sakta mak
och vända näsan mot solen..
Det väntar en mysig dag
med vänner och superstrålande sol.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-28 10:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter riktigt härligt...
2015-03-31

  Ljusletaren
Vårvinter i norr ... visst är vi rika vännen /kram
2015-03-30

    Dan Myrbeck
Bra skildrat
2015-03-30

  anits VIP
Härligt!
2015-03-29

  Lars Hedlin
Brilliant!
2015-03-29

  ULJO
Kanonbra skrivet
2015-03-28

    ej medlem längre
Åh, så underbart det låter...jag följer med dig i tankarna.
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i minnets arkiv!
2015-03-28

  louisegirl
Så härlig Lördag..
Fint skrivet
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP