Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att bestämma när någon annans ska få ta slut


Att mörda utan vilja

Måste bestämma mig
Bestämma om du ska få leva eller dö
Dö o slippa smärtan
eller leva med den glädje
du har inom dig

Kan inte fråga dig om råd
Hur ska du kunna förstå
att jag bara vill ditt bästa

Tårarna börjar rinna
Blöter ner din päls
Du försöker slicka mig torr i ansiktet
Du försöker trösta mig (tror jag)

Har nu bestämt mig
Kanske emot din vilja
Kanske inte
Hur ska jag kunna veta det

Kramar hårt om dig
Vill egentligen inte släppa taget
Men gör det
För din skull

Smeker din päls
en sista gång
Försöker säga hur mycket
jag älskat dig
Men orden fastnar i halsen




Fri vers av TigerToffie
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-09-07 11:55



Bookmark and Share


  Oproficiell
Det är verkligen inte ett roligt beslut. Jätte fin dikt.
2004-09-08

  Svartvit dröm
jag hade en katt som jag älskade mer än allt annat! hon var frisk när det hände, hon blev påkörd över huvudet...
hon var vaken hela vägen till sjukhuset, där utanför dörren intill karlstads djursjukhus dog hon...

jag önskar varje dag att hon kommer tillbaka till mig, lägger sig brevid mig på min kudde, och spinner så där som hon brukade göra...

hade varit bättre att söva henne till döds, ingen förtjänar att lida så som hon gjorde....

*kramar om*
2004-09-07

  Jenny*
Sorgligt. Jag var tvungen att avliva min kisse nyligen för att han var sjuk. Det är inte ett lätt beslut.
2004-09-07
  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie