Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, Lundell och Strindberg


I rörelse - ja jävlars


kanske finns det inget annat att frukta
än det egna tomma ansiktet
det avskalade i tystnaden
det bortlagda bland nollor och ettor
och kanske finns det inga trådar att följa
inga försiktiga signaler att tyda
kanske finns bara intet
och tre skavande stenar

men munterheten dunkar sina klackar på min pannan
trafiken brusar envetet mot mitt fönster
och en hel hög med fucking måsar skränar 
vad var det vi sa, vad var det vi sa

och ja du August, det är synd om människorna
så kanske finns det inget annat at göra en dag som denna
än att läsa sporten och gråta tills man hulkar

precis som om man vore
patetisk jazz med paraply




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-29 11:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig
2015-03-29

    ej medlem längre
Underbart!!
Fast du blir aldrig patetisk jazz!
2015-03-29

  Nanna X
läsa sporten, det är riktigt sorgligt... : (

du är en mästare på paraplymetaforer!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP