Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasettbandskonversationer


Hur mår du?
Du ser blek ut
Det finns en säng i rummet intill
du kanske borde sova för en gångs skull!

Tänka över vad du gjort

Du har gjort elaka saker
inte sant?

Du har orsakat skador
tycker du om det?

Du förtjänar det
de förtjänar det
ni är onda människor!

Dina skor avslöjar det
Ännu mer sin avsaknad av det

Du kommer inte ihåg hur du kom hit
eller hur?

Det spelar ingen roll!

Jag kommer inte svara på dina frågor
du är egentligen inte välkommen
ändå är du här

varför?

Du känner mig rätt väl
vi har pratats vid många gånger
det är mest jag som pratar dock
är det någon skillnad?

Känner du igen mig?

Känner du ens igen dig själv?

Vet du vad jag är kapabel till?
eller dig själv
vad du har gjort

Jag skrev till dig en gång
du svarade inte!

Är jag så oönskad?

Du undrar säkert vem brevet kom ifrån
jag hade ju inte tagit mig tid att skriva något
förutom din adress

Bor du fortfarande kvar?

Klart du gör!

Vi är ju hemma hos dig nu

Jag tror telefonen ringer
ska du inte svara?

Kan vara något viktigt
om jag hade ringt hade du svarat

Du ser arg ut!
Du borde vara arg
alla utom du vet!

Det ligger en kniv på bordet,
du får döda mig om du vill.

Borde jag?




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-29 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant