Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Exception

 

 

You

the one who destroys my principles

changes my habits

becomes my exception.




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-29 23:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt undantag :-) !
2015-03-31

  Lars Hedlin
Ord med styrka som berör på djupet!
2015-03-31

  Sofhia Wirström
få rader
men ack så starka
2015-03-30

    Dan Myrbeck
Ja, bra att bryta mönster.
2015-03-30

    ej medlem längre
Starka ord med känsla i.
2015-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Text som når inom!
2015-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Din fina dikt berör mitt inre.
2015-03-30

    AgnesKenshin
så fin
2015-03-30

  M M Mannheim VIP
En mästerlig vers med en mästerlig användning av det engelska språket.
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One