Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång för gott..


Ta mig tillbaka!

Ta mig tillbaks
Så som du lovade
Att du skulle göra det
Även om du inte ville det

Ta mig tillbaks
Just dit jag hör till
Där finns mig kärlekhet
O där finns mig gott om lycka

Ta mig tillbaks
För jag har aldrig
Släppt dig ur varken
Mitt hjärta eller minnen

Ta mig tillbaks
För, för mig
Det finns bara
En väg att ro

Ta mig tillbaks
Mitt hjärtasrytm
Kommer inte rimma
I någon annans namn

Ta mig tillbaks
För jag kommer
Aldrig att släppa
Min finaste dröm!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-03-30 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS