Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Illusion

 

 

 

 

 

You takes me into your arms

and I think it's home

we're both in love

with blue colors

not down and out

but the other way round

we are surrounded

by joyousness

madness

and pleasure

No doubt!




Fri vers av Rise Little One
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-30 09:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet skiftar, liksom kärleken...
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
texten ger innerlighet och glädje !
2015-03-31

  Lars Hedlin
A very pleasant and warm poem...
Like it A Lot! :)
2015-03-31

  Sofhia Wirström
underbart skaldat
om kärlek
2015-03-30

    ej medlem längre
Härligt fint!
2015-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens olika sidor.
2015-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är kärlekens nyanser!
2015-03-30

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One