Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskapen


Björken är knoppad av duvor,
sex stycken.

Är det fjolårsungar
som inte vill flytta hemifrån?

För inte kan det vara bostadsbrist
eller studielån som tynger.

Nej det måste vara tryggheten
och gemenskapen.

Även för dem.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-31 11:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2015-04-27

  KYREUS of Sweden
Så vackra
ord och tankar!!

Tack för dem.
2015-04-03

  Patrik Orion Sten
Denna var fyndig och tänkvärd, fin!
2015-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...trygghet och gemenskap är det viktigaste...
2015-03-31

    ej medlem längre
Det är det säkert, de lever i flock.
2015-03-31

  Ingrid Trolle
Fin och tänkvärd
text
2015-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP