Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få se innanmätet.


Det är mycket lättare
att skala äpplet
Än sig själv.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-31 11:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2015-04-27

    eva m h
Så sant så
2015-03-31

    ej medlem längre
Så är det nog...
2015-03-31

  Rozsi.kovacs

sanna grymma rader Alva
2015-03-31

  Ingrid Trolle
Ja, så är det
nog.
Rätt tänkt
2015-03-31

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Man kan ibland tänka på sig själv som en rödlök
Det är dom undre skalen som är jag.
Tar jag bort mina inre skal blir det inget kvar
2015-03-31

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Man kan ibland tänka på sig själv som en rödlök
Det är dom undre skalen som är jag.
Tar jag bort mina inre skal blir det inget kvar
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP