Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den skrev jag för elise


Negativ

det finns så många vackra människor
som inte har tid med en
så många fantastiska människor
som bara glider förbi en
det känns som att man inte platsar
förrän i fjärran

jag vågar inte ta kontakt
låter allt jag vill säga vara osagt
man kan inte be om en chans
finns ingen hyns av balans

typ tja jag tror du passar mig
du är glad, du är fin, du är rak, positiv
sen har vi jag, med lite vin kan också jag komma dit

jag tror nog du passar på mig
du är smart, du är clean och tar bra initiativ
ensam kvar med lite vin, sitter jag, negativ




Fri vers (Prosapoesi) av krut
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-31 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra!!!
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut