Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomstexter


KLASSTRÄFF

En
liten
rädd
ensam
varelse
i ärvda kläder

Upptäcker efter
30 år
att
alla
är lika
små
rädda
ensamma
fast med nya kläder.




Fri vers av Rosenhallon
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-31 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosenhallon