Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skilsmässotexter barn


DELAD VÅRDNAD

Nu städar jag in
sommaren
i skåpen
- slut med ledig-dagar
sov - dagar
bara-finnas-dagar...

Slut med de två snusande
huvudena
i hörnet
- en spretig vit kalufs
- en stubbad svart
slut med njutandet - Å, dessa två...

Slut med bråk och bulor
klibb och smulor

Slagit sig här och blivit slagen där

Myggbett och getingstick
sommaren - kom - och - gick

städar - sakta - i skåpen...




Fri vers av Rosenhallon
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-03 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosenhallon