Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aka Svårdagjämningen


Glad Första (1:a) APRIL


















Glad Första April,



kära vänner.



Må spratten



falla över er


som lätta vår-regn.





Själv tjuvstartade jag


redan igår


med att skicka snällaka


bumeranger,



till mångas förtjusning


och andras förtret.




Jag gjorde det inne i glashus,


men skärvorna


är bortsopade


nu på morgonen.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-01 07:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Skönt att det gick
så fort att spola undan
för nya språng.

2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Intressant koppling till bumeranger!

2015-04-01

    ej medlem längre
Varje dag under detta år har känts som ett aprilskämt. När jag möter karikatyren av mig själv i morgonspegeln.. läser nyheterna... tänker ... vem driver med oss??

2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden