Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. http://todayspicture.se/ av Danne


Splittrad (2015)

 

 

 

 

Tankar irrar runt i det okända

andas in och ut

försöker finna styrka

naturen kommer

ett steg närmare

vinden viskar tröst

behaglig smekning över axlarna

jag lever

i mina drömmar




Fri vers av Rise Little One
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-01 12:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt framfört med innerliga känslor!
2015-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad vore vi utan våra drömmar...
skön text...
2015-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
... vinden i löven ... och diktjagets andning ----- frihet att drömma ----- en sköld mot splittrande tankar!
2015-04-01

    Dan Myrbeck
Fina reflektioner!

PS: Vackert namn
i ingressen
2015-04-01

  M M Mannheim VIP
Fint skaldat. Ja i våra drömmar får vi andas fritt.
2015-04-01

  Ljusletaren
Ps Passade bild till
2015-04-01

  Ljusletaren
Drömskt fint /kram
2015-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Drömmar kan bli sanna! Fint diktat, min vän!
2015-04-01

    Ken Cassel
Lever i våra drömmar gör vi nog alla lite till mans, Thu :-)

Bra!

Kramar..
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One