Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad påsk alla vänner...och alla andra jag inte känner.


Påskförväntan...

Påskförväntningar
innehåller:
Vackra vyer
förhoppningsvis sol.
Gnistrande snö
takdropp.
Samvaro
god mat.
Utflykter
skratt.
Barnbarn
pussar.
Närhet
glädje.
Roliga aktiviteter
förtroliga samtal.
Påskägg
påskgummor.
Vila
ledighet.
Mycket ute
varma kinder.
Snart kommer ni
som jag väntat längtat efter.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-01 16:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och förväntansfullt skaldat!
2015-04-25

  Anya VIP
Vilken härlig känsla i denna. Glad påsk själv vännen.
2015-04-02

  Chawa VIP
Ord av lycka och harmoni! Glad Påsk!
2015-04-02

  louisegirl
Låter underbart <3
Glad Påsk!
2015-04-01

  P-E-H
Vilken fantastisk helg!
Glad påsk!
2015-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga ord som man blir glad av...
2015-04-01

  ULJO
Trevligt

God helg
2015-04-01

    ej medlem längre
Låter underbart!
Glad Påsk till dig!
2015-04-01

  Ljusletaren
Glad Påsk till dig och de dina!
Här ska njutas oavsett väder/ kram
2015-04-01

  Eva Helene VIP
Härligt! Glad Påsk!
2015-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Så trevligt det låter! Glad Påsk önskas du.
2015-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Det låter som en härlig påskhelg.
Hoppas att den blir trevlig.
2015-04-01

    Dan Myrbeck
Glad Påsk

önskar undertecknad,

ursprungligen från
Påskallavik

2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar glädje och gemenskap!
Den bästa av världar.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP