Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"God is writing a love story of your life. Each day you are blessed to live the story!" Taffi Dollar


fråga dig vad som är viktigast, sa min C-uppsats-handledare

rädd

jag gjorde fel

bortvald

men jag vill inte vara där

och jag klarar inte att inte jag väljer bort mig

allergisk där

ju

tror jag på kärlek hos människor?

ja!

och på att göra rätt

att skydda mig

med majoriteten människor

och när jag gör fel

när det rätta är att skydda mig och jag viftar utan sköld

så blir jag allergisk

mot mig själv

och jag läker den skitallergin

med att sluta vara rädd

för att vara bortvald

och älska ändå

och veta

vem som älskar

mig

"Fear not [there is nothing to fear], for I am with you; do not look around you in terror and be dismayed, for I am your God. I will strengthen and harden you to difficulties, yes, I will help you; yes, I will hold you up and retain you with My [victorious] right hand of rightness and justice. " Isaiah 41:10




Fri vers av Ess VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-01 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP