Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


Till dig M-L

 

 

 

Jag bör inte tänka så som jag gjorde

men de ljusa minnena om dig

vill jag bevara längst in i mitt hjärta

de fåtal gångerna vi mötte

älskade jag att rätta till ditt tunna vita hår

för mig var du som min egen mor

en symbol för trygghet och förtröstan

en känsla som jag inte klarar mig utan.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 235 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-01 20:13



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert
2015-04-16

  louisegirl
Finstämt ömt
2015-04-14

    ej medlem längre
Berörande vackert skrivet..
2015-04-09

    ej medlem längre
Fina minnen, fina känslor.
2015-04-08

  Lars Hedlin
Berör
2015-04-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord som tar
ej igenom en far
utan stannar kvar!
2015-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker och berörande dikt som är skriven med stor känsla...
2015-04-02

  Rozsi.kovacs

Så ömmande vackert kära THU
2015-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt i lite sorgsen ton till någon som betydde mycket för dig.
2015-04-02

  Blomma-Stjärna VIP
vacker i mening och språk - (vill blåsa iväg den här dikten till M-L)
2015-04-01

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning
2015-04-01

  M M Mannheim VIP
Finstämmigt
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One