Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Svanslös

Djur är
konstiga
människor

viftar
på sina
svansar

av olika
skäl

kan inte 
googla
ens på sig 
själva

människor 
är konstiga
djur

svanslösa
ändå med hög
svansföring

uppfyller
de jorden
med 
illusioner




Fri vers av Petter Wingren
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 23:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren