Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry


Försökte lura mej själv april i går.

Men spegeln lät sig inte luras.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-02 13:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat spegeln ljuger sällan!
2015-04-27

  Ingrid Trolle
Underbar självironi du har.
Den här var kul.
För säkerhetens skull
har jag undvikit spegeln
den senaste veckan.
Influensan är inte rolig
att skåda i ögonen.

2015-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att försöka vara nöjd med sej själv, men det är inte alltid så lätt...
2015-04-02

    Lena Söderkvist VIP
Säker på att inte någon luring hade bytt ut din egen spegel mot en skrattvariant? Sådant händer!
2015-04-02

    ej medlem längre
Spegeln avslöjar allt, tyvärr ibland!
2015-04-02

  Rozsi.kovacs

klockren
2015-04-02

  Heikki Hellman
Jag gillar din snilleblixt!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP