Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bah?


klart för full

 

ett jävla dravel
om livets raka

snedböj och mitten
och åt helvetes vänster,

fan

styr rakt fram och
gira vid en kulle

eller sten
eller tall
eller 

en döskalle
där de dyker upp


äh, jag är för full
för det här livet

faaan vad livets
gåta är svår att nå

IRONI

well,
jag gick.




Fri vers av lailai
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-04-13 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lailai