Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Min vårbukett

 

 

Du gör dig fin

visar mig

din vackraste sida

din sårbarhet

din bräcklighet

din lycka

trots oändliga avigsidor i livet

stannar du kvar

vid den goda sidan

för mig

är du unik och oslagbar

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-23 11:18



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla i dina fina ord...så fantastiskt underbart...
2015-04-25

    ej medlem längre
Härligt fint i ord och bild, en bukett att leva in sig i, från år till år.
2015-04-24

  louisegirl
Helt underbar kärleksdikt
2015-04-23

  louisegirl
Helt underbar kärleksdikt
2015-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
detta är en underbar kärleksdikt som kan vara till en vitsippa eller en människa - och båda kan känna sig hedrade att bli sedda av dig!
2015-04-23

  Sofhia Wirström
så varm
så innerlig
så vacker

2015-04-23

  Lars Hedlin
En helt underbar hyllning och ödmjuk kärleksfull känsla i ord :)
2015-04-23

  M M Mannheim VIP
Så vackert skrivit, till vem det än är så är den en lycklig människa som har någon som dig!
2015-04-23

    ej medlem längre
Så fantastiskt vackra ord!
2015-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2015-04-23

  KYREUS of Sweden
Underbart!
2015-04-23

  Ljusletaren
Fin bild och fina mjuka ord *tack* / kram
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One