Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt

I otillräckligheten
i misslyckandet
i känslan att inte duga
som en vän -
en medmänniska,
att känna sig ovärdig
andras kärlek
och omsorg
I det är kärnan
av vår börda
och frälsning




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-04-02 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3