Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oftast försöker jag hålla mina depressioner korta


jag vill sticka hål på min spegel

det är ingen bra dag
jag vill sticka hål på min spegel
min älskade vän
jag menade inget dumt

jag har ingenting kvar
finns ingen stuns i någon regel
känner ingen längre
alla har jag glömt

försöker minnas något bra
finns ingen vind till mitt segel
ingenting känns
ingenting är lönt

men sån är inte jag
jag får ro mot min seger
vinden har vänt
allt har jag glömt




Fri vers (Prosapoesi) av krut
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut