Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektronisk ensamhet

I människotäta omgivningar tränger ensamheten in hos alla själar på väg i det oändliga.

Och under täcket, hud mot hud tränger tårar fram för ensamheten håller mig vaken hela nätter där jag ligger med en främling och känner mig extra ihålig.

Annars är vi spöken som lever bakom stängda dörrar och mina fingrar brinner ner ensamheten i den elektroniska rymden och vi låter oss vara ensamma tillsammans.




Fri vers av charmooney
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney